This week: In Melkweg

SNDO Graduates 2008:
Exit, are we there yet, # 1 and # 2

10 and 11 of June & 13 and 14 of June

Deze week staat het Melkweg Theater in het teken van de movers & shakers in de dans ofwel het afstudeerwerk van de studenten van de School voor Nieuwe Dansontwikkeling (SNDO). In twee verschillende programma’s - tonen zes kersverse, talentvolle dansmakers hun visie op het lichaam en beweging.


TomToms zijn uit wanneer de nieuwe dansmakers hun eindexamenstukken presenteren in het Melkweg Theater. Kom kijken waar de school hen naartoe heeft gevoerd en waar zij de school naartoe hebben geleid.
Vier jaar geleden startten een street dancer, een journalist, een clown, een computerwetenschapper, een muzikant en een oceanoloog hun reis. Het resultaat: een mogelijke route? Een bestemming? Een einde? Een ontsnapping? Ze laten jou beslissen.

De School voor Nieuwe Dans Ontwikkeling (SNDO) biedt een professionele opleiding voor studenten die als choreograaf/ danskunstenaar bij kunnen dragen tot de ontwikkeling van de dans. De SNDO heeft een vierjarig programma. Deze opleiding bereidt de student voor op het werk als onafhankelijk choreograaf/danskunstenaar, waarbij hij/zij zich bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe begrippen in de dans.


De nieuwe generatie dansmakers van 2008 zijn:
Leena Keizer, Chris Leuenberger, Erikk McKenzie, Javier Murugarren, Joao Evangelista
reserveren
Melkweg Theater
aanvang: 20:30 uur
toegang:
€ 8 / € 7 [korting] - combitick